Μονάδες ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ

/Μονάδες ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ
Μονάδες ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ 2016-12-08T09:29:39+00:00

Η σειρά MD-MDR/RC ενιαία μονάδα αυτόνομου κλιματισμού (package),απόδοσης από 26 έως 156kw ψύξη και από 31 έως 186kw θέρμανση,για εξωτερική εγκατάσταση μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο αγωγών για διανομή αέρα, είναι ιδανικές για τον κλιματισμό σε μέσες επιφάνειες για επαγγελματική ή για βιομηχανική χρήση. Εξοπλισμένα με πλαίσιο απο προφίλ αλουμινίου και προβαμμένου πάνελ καθώς και με scroll συμπιεστές R410 είναι διαθέσιμο προαιρετικά με ολική ανάκτηση θερμότητας ή και παραγωγή ΖΝΧ όπως επίσης και με συμπιεστές inverter.Είναι οι μονάδες που είναι εξοπλισμένες με ανεμιστήρες υψηλής ενεργειακής απόδοσης.Η μονάδα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις διαφορετικές ανάγκες χάρη στην δυνατότητα τοποθέτησης της σε οποιοδήποτε σημείο και επιλέγοντας την κατεύθυνση της ροής του αέρα από 8 διαφορετικές θέσεις και 8 διαφορετικές θέσεις επιστροφής.Έχουν υψηλό βαθμό συνεργασίας και προσαρμοστικότητας για χώρους με οποιαδήποτε ανάγκη.Πάντα στην κορυφή της εξοικονόμησης οι μονάδες έχουν τροποποιημένο ψυκτικό κύκλωμα για ελαχιστοποίηση των τριβών κατά την ροή του ψυκτικού μέσου και ρύθμιση ανάλογα της περιοχής λειτουργίας τα οποία δίνουν στάνταρ 40% οικονομία στο ρεύμα,το πακέτο συμπληρώνει το σύστημα διόρθωσης συνιμήτονου.

Εκτός από τις βασικές εκδόσεις είναι επίσης δυνατό να προστεθούν τμήματα που δίνουν λύσεις στα διάφορα προβλήματα.Το κουτί ανάμιξης αέρα, free-cooling, σταυρωτής ροής θερμικός διαχωριστής,εξατμιστής χαλκού-χαλκού,συμπυκνωτής χαλκού-χαλκού,ανεμιστήρας εξατμιστή με ηλεκτρονικό κινητήρα ρυθμιζόμενων στροφών,συστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών με ασύρματη ειδοποίηση για άμεση επισκευή,σύστημα σταθερής υπόψυξης-υπερθέρμανσης,σύστημα λειτουργίας σε θερμοκρασίες κάτω των -15οC,δυνατότητα λειτουργίας του συμπιεστή σε δύο κυκλώματα μετά την επίτευξη της θερμοκρασίας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας είναι μερικά από τα επιπλέον εξαρτήματα που μπορουν να προστεθούν.Επιπλέον, η μονάδα έχει επίπεδα φίλτρα τύπου τσέπης με διαφορετικά επίπεδα απόδοσης για διατήρηση της ποιότητας του αέρα και εξασφαλίζει έτσι υψηλά επίπεδα άνεσης.

PROSPECT_GR_2011

Χαρακτηριστικά

  • Η δομή της βάσης περιμετρικά είναι από στοιχεία λαμαρίνας γαλβανιζέ με πολλαπλή επεξεργασία. Η συναρμολόγηση της βάσης με το πλαίσιο είναι διπλής στήριξης και η εγκατάσταση του πάνελ πραγματοποιείται ώστε να μην προεξέχουν βίδες. Αδιαβροχοποίηση γίνεται με λάστιχα μνήμης για τέλειο σφράγισμα ακόμα και μετά από επανειλημμένες μετακομίσεις.
  • Συμπιεστές scroll με γυαλάκι στάθμης λαδιού,εσωτερική προστασία υπερθερμανσης και με θερμαντήρα στροφαλοθάλαμου.
  • Συμπυκνωτής και εξατμιστής απο εξαιρετικής ποιότητας σωλήνες χαλκού και στοιχείο αλουμινίου blue finned ή στοιχείο χαλκού-χαλκού για επιβαρυμένο περιβαλλον.
  • Ανεμιστήρες ανάποδης κλίσης υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με προαιρετικό ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας για να προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά του κάθε συστήματος εύκολα.
  • Το τμήμα επεξεργασίας του αέρα έχει αφαιρούμενα πάνελ τα οποία επιτρέπουν την επιλογή της προσαγωγής αλλά και της επιστροφής του αέρα ώστε να προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε συστήματος.
  • R410 ψυκτικό μέσο.
  • Ο ηλεκτρικός πίνακας περιλαμβάνει: ασφάλειες, διακόπτες θερμικής προστασίας για τους συμπιεστές, θερμικές επαφές για τους ανεμιστήρες της μονάδας συμπύκνωσης και για τα μοτέρ ανεμιστήρα της εξάτμισης,σύστημα διόρθωσης συνιμήτονου.
  • Μικροεπεξεργαστή για τον αυτόματο έλεγχο της μονάδας.