Μονάδες ΑΕΡΑ – ΝΕΡΟΥ

/Μονάδες ΑΕΡΑ – ΝΕΡΟΥ
Μονάδες ΑΕΡΑ – ΝΕΡΟΥ 2016-12-08T09:29:38+00:00

air-water-newΗ σειρά MAW/C η νικήτρια επιλογή για ιδανική άνεση σε οποιοδήποτε περιβάλλον ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας του συμπιεστή με πάνω απο 29 παραμέτρους προστασίας,σύστημα σταθερής θερμοκρασίας αναρρόφησης(economiser),συστημα ανάκτησης περρίσιας θερμότητας,σύστημα τοπικής διόρθωσης συνημίτονου. Εκτός από την υπεροχή της σειράς για τις συμπαγείς και μικρές διαστάσεις του,την αθόρυβη λειτουργία του και τα βελτιστοποιημένο κύκλωμα του νερού τα οφέλη έχουν να κάνουν με τις υψηλής απόδοσης επιφάνειες εναλλαγής θερμότητας οι οποίες σε σύγκριση με εκείνες που χρησιμοποιούνται στις κοινές μονάδες είναι έως και 40% μεγαλύτερες όπως επίσης και με το τελειοποιημένο ψυκτικό κύκλωμα που δίνει στις μονάδες χαμηλότερη κατανάλωση απο 40%.Το τελικό αποτέλεσμα καθιστά τη σειρά το ιδανικό προϊόν για κάθε εφαρμογή με τον μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης της αγοράς EER>5 Έτσι αυτή η υψηλής τεχνολογίας μονάδα σας προσφέρει ιδανική άνεση με μέγιστη εξοικονόμηση χωρίς συμβιβασμούς.

 

Χαρακτηριστικά

  • Στιβαρή κατασκευή με υποστήριξη πλαισίου απο γαλβανισμένο φύλλο με 7 στρώματα χρωματος για μεγαλύτερη προστασία για μοντέλα απο 11 έως 1051kw ψύξη και απο 12 έως 1210kw θέρμανση.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος ανάκτησης θερμότητας μόνο (MAW/CR) ή και ταυτόχρονης παραγωγής Ζεστών Νερών Χρήσης (MAW/CRB). Δυνατότητα μόνο παραγωγής ΖΝΧ (MAW/B) σε θερμοκρασία μέχρι και 75οC για οποιαδήποτε εφαρμογή καταργώντας οποιοδήποτε άλλο μέσο θέρμανσης με υγρά ή αέρια καύσιμα.Βαθμός απόδοσης του συστήματος COP-8 στους 35οC.Οι συγκεκριμένεςμονάδες μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι και 50οC.Επίσης υπάρχει το μοντέλο MAW/H για κεντρική θέρμανση με κοινά σώματα καλοριφέρ χωρίς μετατροπές σε δύκτια και σωληνώσεις.
  • Σπειροειδής συμπιεστής επώνυμου εργοστασίου (SANYO) πλήρης, με προστασία υπερφόρτωσης ενσωματωμένο στο μοτέρ.
  • Αξονικό ανεμιστήρα χαμηλής στάθμης θορύβου και μεγάλης παροχής αέρα.
  • Συμπυκνωτή απο σωλήνες χαλκού υψηλής ποιότητας με εσωτερικές αυλακώσεις για μεγάλο βαθμό συναλλαγής θερμότητας με το περιβάλλον, πτερύγια αλουμινίου blue fin ,προαιρετικά στοιχείο χαλκού-χαλκού για ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβάλλον,για μεγάλη διάρκεια ζωής,ακόμα και σε θαλασσινό περιβάλλον.
  • Πλακοειδής εναλλάκτης απο AISI 316 ανοξείδωτο χάλυβα επίχαλκωμένου τύπου ή σωληνωτού τύπου απο ψυκτικό χαλκό επενδεδυμένο με φίλμ κατά της υλεκτρόλυσης και της επικάθισης αλάτων ή σωληνωτό inox-inox για πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και με δυνατότητα καθαρισμού.
  • R410 οικολογικό ψυκτικό μέσο.
  • Ηλεκτρολογικός πίνακας που περιλαμβάνει γενικό διακόπτη, ασφάλειες,ρελέ συμπιεστή και ρελέ αντλίας,σύστημα ελέγχου ομαλής λειτουργίας με μικροεπεξεργαστές,σύστημα προστασίας υψηλής και χαμηλής πίεσης,αντί freeze,ασυμετρίας ή έλλειψη φάσεων και για πρώτη φορά σύστημα διόρθωσης συνημίτονου.
  • Στο κύκλωμα νερού περιλαμβάνεται ο διακόπτης διαφορικής πίεσης,κυκλοφορητή ή αντλία, βαλβίδα ασφαλείας, το δοχείο διαστολής,αντεπίστροφη βαλβίδα,αυτόματος πλήρωσης,βάνες κ.α.