Μονάδες ΝΕΡΟ – ΓΗ – ΑΕΡΑ

/Μονάδες ΝΕΡΟ – ΓΗ – ΑΕΡΑ
Μονάδες ΝΕΡΟ – ΓΗ – ΑΕΡΑ 2016-12-08T09:29:38+00:00

airhwaterΗ σειρά γεωθερμικών αντλιών θερμότητας MWWG/C με R410 ψυκτικό μέσο,απόδοσης 5 έως 1050kw ψύξη και 6 έως 1150kw θέρμανση,έχουν σχεδιαστεί για οικιακή και βιομηχανική χρήση και μπορούν να προσφέρουν πολλές λύσεις, όπως η παραγωγή ζεστού νερού σε υψηλές θερμοκρασίες με βαθμό απόδοσης σταθερά πάνω απο EER>7 , η θέρμανση το χειμώνα και η ψύξη το καλοκαίρι, καθώς και η απόρριψη θερμότητας για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.Η μονάδα εκμεταλλεύεται την ανανεώσιμη πηγή ενέργειας είναι αποθηκευμένη στο έδαφος, μια καθαρή και ελεύθερη πηγή διαθέσιμη σε κάθε γεωγραφικό πλάτος και σε κάθε εποχή. Τροφοδοτείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια,αφαιρεί θερμότητα που είναι αποθηκευμένη στο υπέδαφος και την απελευθερώνει όπου και όταν χρειάζεται, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης και απόδοσης.Το 75% της ενέργειας που χρησιμοποιείται προέρχεται από το περιβάλλον.Η μονάδα είναι έτοιμη πρός λειτουργία αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Η βελτιστοποίηση του υδραυλικού κυκλώματος προβλέπει υψηλής απόδοσης πλάκοειδή εναλλάκτη ή σωληνωτό εναλλάκτη με προστασία απο την επικάθηση αλάτων και την ηλεκτρόλυση,χαμηλής πίεσης αντλία κυκλοφορίας για το σύστημα θέρμανσης, πιεσόμετρα για το κύκλωμα του ζεστού νερού και του γεωθερμικού,όπως επίσης και για το σύστημα ψύξης-θέρμανσης, δοχείο διαστολής και συστήματα ασφαλείας σχετικά με την πλευρά του νερού και μεταβλητής ταχύτητας αντλία για προτεραιότητα αποθήκευσης ζεστού νερού.(προαιρετικό)Είναι επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο μέσω του ελεγκτή ελέγχει το σύστημα κλιματισμού,την παραγωγή ζεστού νερού, και την ίδια στιγμή διαχείριζεται τις τοπικές κλιματιστικές μονάδες με ένα δυνατό ηλιακό σύστημα,επίσης μπορεί να συνδυαστεί με αεροψυκτήρες για θέρμανση ή ψύξη χωρίς περιορισμούς και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά

  • Δομή απο παχύ γαλβανισμένο φύλλο βαμμένο με εποξική πούδρα.
  • Συμπιεστές scroll με γυαλάκι λαδιού,προστασία απο υπερθέρμανση και θερμαντήρα λαδιού στον στροφαλοθάλαμο Για συμπυκνωτή πλακοειδής εναλλάκτης AISI 316 είναι εξοπλισμένα με θέρμαντήρες για την αποψύξη ή σωληνωτό εναλλάκτη θερμότητας με προστασία κατά της επικάθησης αλάτων και της υλεκτρόλυσης.
  • Για εξατμιστή πλακοειδής εναλλάκτης AISI 316 είναι εξοπλισμένα με θέρμαντήρες για την αποψύξη ή σωληνωτό εναλλάκτη θερμότητας με προστασία κατά της επικάθησης αλάτων και της υλεκτρόλυσης.
  • Προαιρετικά διατίθονται και εναλλάκτες εξατμισης ή συμπύκνωσης inox-inox για απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και σε κακής ποιότητας νερό με δυνατότητα καθαρισμού. Σύστημα σταθερής θερμοκρασίας αναρρόφησης(economiser).
  • Σύστημα ανάκτησης περρίσιας θερμότητας.
  • R 410 ψυκτικό μέσο.
  • Ο ηλεκτρικός πίνακας περιλαμβάνει, γενικό διακόπτη, ασφάλειες, προστασία υπερφόρτωσης για τον Γεωθερμική αντλία θερμότητας 60kw συμπιεστή με έλεγχο τουλάχιστον 29 σημείων,σύστημα διόρθωσης συνιμήτονου.
  • Μικροεπεξεργαστή με περισσότερο από 29 παραμέτρους προστασίας ο οποίος διαμόρφωνει την λειτουργία και δίνει υψηλή αξιοπιστία στην μονάδα ώστε να διασφαλίζει την σταθερότητα της αντλίας θερμότητας για όσο χρόνο χρειαστεί, προσφέροντας έτσι την εξοικονόμηση ενέργειας που υπόσχεται.